Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post 11. nov, 2011

Siv

En super butikk med et utrolig utvalg til en rimelig pengeFint å ha god tid når man stikker innom.Shop ti,ll you drop :-)

E-post 1. nov, 2011

Wenche

Elsker butikken din:-)Ser ut til å være mye å titte på her ja,tar nok turen fra fagernes for å kikke:-)

E-post 23. okt, 2011

Stine

Hei,
Kjempemasse fint her - og mye nyttig informasjon! Skal bokmerke siden så jeg kan finne tilbake når jeg skal pusse opp møbler. Jeg har et spørsmål til deg. Jeg har fått et gammelt spisebord med tykk furuplate og eik bein. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å male understellet og beholde bordplata trehvit. Jeg pusset og fikset den i sommer og satt den inn med olje vi hadde til overs fra benkeplata på kjøkkenet. Resultatet ble ikke helt som jeg hadde tenkt, og minner meg litt for mye om "lakket furu fra 90-tallet". Jeg lurer på hva jeg skal gjøre med den nå. Jeg liker "shabby" look og møblene fra blant annet Living som er laget med resirkulert materiale. Treverket har sugd til seg olja, så jeg må vel fram med slipemaskina igjen før jeg gjør noe. Jeg har lurt litt på om jeg skal finne en beis som jeg kan ha på bordplata. Jeg så du hadde pusset opp en baderomskrakk (med hvite bein) som ble veldig fin. (Nå har jeg glemt hva du skrev du hadde brukt på den, men jeg mener det var noe med eik...lakk?) Jeg har vurdert beholde beina trehvite og heller male bordplata, men jeg tror det blir for upraktisk med malt (hvit) bordplate. Dessuten er det mer skade på beina enn på bordplata, så det blir nok best å male dem. Har du noen forslag?

E-post 26. sep, 2011

Kari Irene

Kjempeimponert over hjemmesida di! Mye,mye arbeid! Flott, Edel! :)

E-post 14. sep, 2011

Kay

Hei Edel,
Wonderful to drop by and take a look! I always find something I like!

E-post 4. apr, 2011

Geir Beitrusten

Nesten så jeg får lyst til å besøke deg, men det er veldig sjelden jeg kjører gjennom Begnadalen nå. Har ei hytte og ser av bildene dine at du har ett og annet som kunne være av interesse. Kanskje dukker jeg opp i løpet av forsommeren.

E-post 21. mar, 2011

Hanne Marit

Bra side Edel, men bildene vil ikke vises på IPad'en min :-). Er på jakt etter et lite veggskap til gangen og tenkte jeg skulle kikke her :)

E-post 22. jan, 2011

Berit

Hei på deg, Edel. Gleder meg til du åpner butikken igjen, men skjønner godt at du holder stengt i januar. Dessuten må alle ha litt fri og du har jo hatt en lang sesong. Det er blitt fast stopp hos deg på tur opp til hytta. Har funnet endel ting på hjemmesiden som jeg vil se nærmere på. Blant annet klær fra Wenaas. Men jeg tør ikke bestille før jeg får prøvd dem da jeg ser at de er store i størrelse. Kommer innom på min første tur oppover. Da skal jeg bli lenge. Håper du har kaffen klar! Takk for gode malingstips sist jeg var innom. Spisestuen min ble som ny :-)

E-post 16. jan, 2011

Trine Lise

Hei! Dette var en utrolig fin side, med masse gode tips (oppussing) og så mange fine ting! Men, Bardufoss, ja,ja får legge om sommerferien litt så går vel det også!! Vi sees! Hilsen Trine Lise

E-post 19. nov, 2010

Camilla

Hei! Her var det jammen meg mye fint! Satt her å kosa meg med bildene. Innmari synd at det er så langt unna Bardufoss.. :)

E-post Nettside 18. nov, 2010

Sonja Bordewich

Hei Edel,
Så fin nettside. Moro at du har så mange fine bilder på siden din! Du er dyktig! Stå på!

E-post 1. nov, 2010

Terje

Hei!
Takk for en trivelig helg på kurs. Jeg er mektig imponert over hjemmesiden din, og hva du får til på verkstedet. Med økt kunnskap om marmorering, ådring osv. er det ingen grenser for hva du kommer til å få til. Stå på.
Mvh, Terje

E-post 28. okt, 2010

Ingunn Storstad-henriksen

Hei! for en flott side! Jeg har vært innom her og hentet inspirasjon mer en en gang! Lurer på om det kommer bilder av noen flere oppusingsjobber? Venter spent:)

E-post 1. okt, 2010

Oppussingsentusiast

Hei! for en flott side! Jeg har vært innom her og hentet inspirasjon mer en en gang! Lurer på om det kommer bilder av noen flere oppusingsjobber? Håper på det! :D

E-post 1. jul, 2010

Kari Dahl

Hei, Edel!
Jeg bare MÅ innom butikken når vi farer gjennom Begnadalen. Spennende å se på alt du har, og gleden er stor når jeg finner noe jeg tror jeg trenger. Og så har du så god, nylaget kaffe og muffins!
Kremmertorget har du all ære av. Det passet med en liten stopp der også denne gang. Så hyggelig!
Kari

Del denne siden